Arval BV

De slimste leaseoplossing voor het MKB en de ZZP’er

Flexibel en betaalbaar leasen, maar wel optimale service en betrouwbaarheid. Dat is leasen bij Arval.

Optimale service 
Als ondernemer richt u zich natuurlijk het liefst op uw kernactiviteiten. Wij helpen u graag door u alles wat met uw auto te maken heeft uit handen te nemen. Bij onderhoud of schade is een telefoontje naar Arval voldoende. Uw accountmanager regelt de rest.  

Betrouwbaarheid
Een leaseauto is een betrouwbare auto. Omdat hij nieuw is, maar ook omdat u goed verzekerd bent als er iets gebeurt. Arval geeft u de garantie dat u altijd een representatieve auto tot uw beschikking heeft. Ook hanteert Arval strenge normen als het om onderhoud gaat. Omdat ook wij het belangrijk vinden dat onze auto’s altijd de gewenste prestatie leveren.

All-inclusive
Bij Arval least uw een auto altijd op basis van full operational lease. Dit houdt in dat wij u alle zaken rondom de auto uit handen nemen. Van motorrijtuigenbelasting tot vervangend vervoer, het is goed geregeld. Daarnaast zijn onze auto’s vaak direct leverbaar. Geen lange levertijden dus. Met Arval bent u snel op weg.
Kiest u voor Arval, dan kiest u voor kwaliteit en service. Al tien keer op rij werd Arval uitgeroepen tot leasemaatschappij met de hoogste klanttevredenheid. Met uw vaste accountmanager en ons driverteam voor berijderzaken staan wij dagelijks voor u klaar.

Leaseproducten

  • Arval Easy
  • Arval Relax
  • Arval Smooth
  • Arval Private Lease

Contactgegevens

Adres: Duwboot 10
Postcode: 3991CD
Plaats: HOUTEN
Land: Nederland
E-mail: info@arval.nl
Telefoon: 030 602 44 44
Fax: 030 605 24 59
Website:
Jaar van oprichting: 1989
Vloot grootte: 35000

0 Gemiddelde score 0

Recensies voor Arval BV