XLLease

XLLease is dochteronderneming van de Autohaas groep en een universele leasemaatschappij. Dat betekent dat u bij ons uw leaseauto kiest uit een bijzonder uitgebreid merkenaanbod. Binnen onze dienstverlening is alleen het beste goed genoeg en dat geldt voor alles. Van de leaseauto zelf tot aan onze service eromheen.

Heldere communicatie bij XLLease
Bij XLLease zeggen we waar het op staat, wel zo duidelijk. Wij communiceren helder over onze voorwaarden zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes. Uw accountmanager weet wie u bent, wat u doet en denkt mee. Dat kan alleen door regelmatig persoonlijk contact te hebben. Hij luistert en speelt daarna in op uw wensen. Of u nu een vervoersbehoefte van één of honderden auto’s heeft, dat maakt niets uit. XLLease biedt u de complete oplossing, afgestemd op uw vraag. Dat is waar het bij ons om draait.

De voordelen van XLLease
• U betaalt iedere maand een vast bedrag gedurende de looptijd van het leasecontract;
• Geen verrassingen achteraf, dus geen hercalculatie bij afwijkende kilometrages;
• Rijdt u schadevrij? Dat belonen wij met een mooie bonus;
• U kunt jaarlijks kosteloos 1 leasecontract beëindigen.

De zekerheden van XLLease
U kent nu onze flexibiliteit en voordelen. Maar XLLease biedt ook zekerheden. Zo is onze leasemaatschappij aangesloten bij Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). De branchevereniging die belangen behartigt van professionele leasemaatschappijen in Nederland.
Sinds 2003 is XLLease ISO gecertificeerd. Door invoering van het kwaliteitsmanagementsysteem 9001:2000 werken wij aan een continue verbetering. Zo streven wij het hoogste tevredenheidsniveau en een langdurige klantrelatie na.

Ten slotte is XLLease aangesloten bij de AutoLease Alliance. Een coöperatie om de positie van leasemaatschappijen te versterken. Denk aan gunstiger inkoopcondities en kwaliteitsaspecten. Er worden eisen gesteld aan omvang, professionaliteit en marktaandeel.

Contactgegevens

Adres: Ambachtsveld 10
Postcode: 7327AZ
Plaats: APELDOORN
Land: Nederland
E-mail: info@xllease.nl
Telefoon: 055 539 53 33
Fax: 055 539 53 88
Website:
Vloot grootte: 2900

0 Gemiddelde score 0

Recensies voor XLLease