| Door:

Jaguar breidt aanbod uit met nieuwe motoren en opties

Jaguar breidt het aanbod aan motoren en opties voor de modellen XE, XF en F-Pace verder uit. Er zijn nieuwe Ingenium-motoren leverbaar en er staan meer comfortgerichte opties op de lijst.

Het motorenaanbod van de drie modellen wordt uitgebreid met de 2.0-liter Ingenium-benzinemotor met 200 (alleen voor XE en XF) of 250 pk. Het dieselaanbod bestaat nu ook uit de 2.0-liter twinturbo Ingenium-dieselmotor met 240 pk. De E-Performance-dieselmotor is alleen voor de F-Pace en levert een vermogen van 163 pk. De XE krijgt in de S-uitvoering tot slot de beschikking over de V6 benzinemotor met 380 pk.

De optielijsten

Voor alle drie de auto’s wordt de optielijst uitgebreid met de Dual Screen-technologie, waarmee bestuurder en passagiers allebei iets anders kunnen zien op het 10-inch scherm in de middenconsole. De XE en XF kunnen nu ook worden uitgerust met voetbediening voor de automatische achterklep en met Configurable Dynamics waarmee de rij-instellingen naar wens zijn in te stellen. De XE beschikt nu verder over een 12,3-inch TFT-scherm met 3D-navigatie. Tot slot hebben de XF en F-Pace nieuwe hoofdsteunen voorin, die het hoofd beter ondersteunen.

Rijassistentie

Op gebied van veiligheid en rijassistentie wordt het aanbod uitgebreid met Forward Traffic Detection en Forward Vehicle Guidance. Tot slot wordt de dodehoekassistent van de XE en XF uitgebreid met een functie die de auto indien nodig licht kan bijsturen.

Alle genoemde toevoegingen zijn per direct te bestellen.

Lease de Jaguar XF 4d

Jaguar XF 4d
Jaguar XF 4d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0