Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/982a9af0ba882f9c9b956258c8e018455169156e): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Mercedes C-Klasse plug-in hybrid met 7% bijtelling in 2015


| Door:

Onthulling Mercedes C-Klasse plug-in hybrid op Detroit Auto Show

Mercedes-Benz heeft nog een primeur op de Detroit Auto Show. Ook de C-Klasse plug-in hybride zal daar zijn gezicht laten zien. Met 7% bijtelling voor de zakelijk rijder in Nederland.

De C-Klasse plug-in hybrid zat al langer in de pijplijn en kan - zeker in Nederland - een grote kans pakken. Nu de Audi A4 nog niet is vernieuwd en de BMW 3 Serie met plug-in hybridetechniek nog even op zich laat wachten, kan Mercedes-Benz in het segment gaan scoren. De C-Klasse plug-in hybride heeft een 2.0 liter turbomotor en combineert zijn kracht met een elektromotor. Wanneer ze goed samenwerken is een theoretisch verbruik van 2.0 l/100km mogelijk, waarmee de de CO2-uitstoot onder de 50 gram blijft. Op die manier komt de stekker-Benz in aanmerking voor 7% bijtelling. 

Goed nieuws voor wie ook wel eens de ruimte nodig heeft; Mercedes brengt de plug-in hybride ook als Estate op de markt.  Binnenkort hebben we alle details voorhanden, aangezien de C-Klasse begin volgende week zijn debuut beleeft op de Detroit Auto Show.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0