Notice: unserialize(): Error at offset 8180 of 8192 bytes in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 111
Tesla: Autopilot updates en introductie Model 3


| Door:

Tesla: Autopilot updates en introductie Model 3

Tesla geeft de Autopilot-functie een aantal updates middels een software-update en bevestigt ook gelijk dat de Model 3 dit jaar nog komt.

Tesla presenteert de softwareversie 8.1, met daarin vooral een update voor de Autopilot-functie. Verschillende functies zijn toegevoegd of verbeterd, waaronder het automatisch sturen op hoge snelheden, de rijstrookassistent, automatisch van rijbaan wisselen en automatisch parallel inparkeren. Ook de werking het op afstand oproepen van de auto is verbeterd, voor zover die specifieke functie in de praktijk is in te zetten.

Model 3 komt dit jaar

Het was al bekend geworden dat de productie van de Model 3 van start is gegaan, maar nu heeft Tesla zelf ook bevestigd dat het de Model 3 ‘later dit jaar’ zal introduceren.

Lease de Tesla Model S 5d

Tesla Model S 5d
Tesla Model S 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0