| Door:

Meer prijzen Alfa Romeo Stelvio bekend

Alfa Romeo voegt nu ook de minder krachtige motorenvarianten aan het aanbod toe. Daarmee zijn ook de nieuwe vanafprijzen bekend.

Voor benzine kan men nu ook kiezen uit de 200 pk sterke variant van de 2.0-liter turbobenzinemotor. De motor wordt standaard gekoppeld aan een achttrapsautomaat en vierwielaandrijving. Deze versie krijgt een vanafprijs van 54.450 euro.

Diesel

Voor de dieselrijder staat nu ook de 180 pk sterke 2.2-liter turbodieselmotor klaar, standaard gekoppeld aan een achttrapsautomaat. Dit is de eerste uitvoering van de Stelvio met alleen achterwielaandrijving. De vanafprijs van deze diesel bedraagt 55.950 euro.

150 pk diesel

Met de komst van deze twee motoren worden ook nieuwe aankledingsmogelijkheden voor het interieur van de Stelvio Super aan de optielijst toegevoegd. Deze zomer volgt de laatste toevoeging aan het Stelvio-(motoren)aanbod, in de vorm van een 150 pk sterke variant van de dieselmotor.

Lease de Alfa Romeo Stelvio 5d

Alfa Romeo Stelvio 5d
Alfa Romeo Stelvio 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0