| Door:

Toyota wisselt uitrustingsvarianten Aygo in

Vier nieuwe uitrustingsvarianten maken het aanbod van de Toyota Aygo weer gebalanceerd.

Het reguliere leveringsprogramma van de Toyota Aygo is onder de loep genomen en dat levert nieuwe uitrustingsvarianten op.

Ze luisteren naar de namen X-Fun, X-Cite, X-Joy en X-Pose en het zijn nieuwe uitrustingsvarianten van de populaire Toyota Aygo. Voor 12.845 euro beschikt de X-Fun over Bluetooth, vier luidsprekers en bedieningsknoppen op het stuur. De X-Cite gaat een stuk verder en wordt gespoten in Fire Red en heeft een zwart dak. Ook in het interieur speelt de zwart/rode kleurstelling een belangrijke rol. Als vijfdeurs komt deze uitvoering op 14.995 euro.

X-Beat

De X-Joy en X-Pose komen vergaand met elkaar overeen. Het duo beschikt standaard over climate control, digitale radio, navigatie, een lichtsensor en 15-inch lichtmetalen wielen. De carrosseriekleur komt terug op het dashboard en de vloermatten. De X-Joy kost 14.995 euro, terwijl de X-Pose op 15.995 euro komt. Het verschil is het rode canvas roldak.

Voor extra muziekkwaliteit stelt Toyota voor 550 euro in de Aygo een X-Beat audiosysteem voor met een 160 watt subwoofer.

Tags