Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/fe30e0be6e549faf9944c853cdfe7eb0eef6e53b): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Dacia Logan MCV Stepway inmiddels verkrijgbaar.


| Door:

Dacia maakt Série Limitée van Logan MCV Stepway

De stoer op de wielen geplaatste Dacia Logan MCV Stepway is inmiddels in het land verkrijgbaar als Série Limitée.

Wie op zoek is naar een uiterst betaalbare stationwagon met veel ruimte, stoere uitstraling tegen een bescheiden prijs is bij Dacia aan het goede adres van de nieuwe Logan MCV Stepway.

Een hogere stand op de wielen, dakrails, randen langs de dorpels en wielkasten en eigen bumpers dat zijn de specifieke kenmerken van alle Stepway-modellen van Dacia. In het bestaande rijtje sluit nu ook de Logan MCV aan.

Parkeersensoren

Een rijke standaarduitrusting wordt gekoppeld aan de Logan MCV Série Limitée Stepway met onder meer airconditioning, cruise control, parkeersensoren achter, elektrische ruiten rondom, Hill Start Assist, navigatiesysteem, DAB+-radio en koperkleurige elementen.

Diesel

De auto begint bij 16.880 euro voor de TCe 90 Stop & Start. Met automatisch schakelende Easy-R-versnellingsbak komt het model op 17.380 euro en daarnaast is er een 90 pk diesel voor 19.480 euro.

Lease de Dacia Logan MCV 5d

Dacia Logan MCV 5d
Dacia Logan MCV 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0