Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_sv7k895cq57st33bl4i6s225b4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/3e2e018657c283bf97e703ff95807ce22dcc02d1): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Facelift voor Ford Tourneo Custom


| Door:

Ford Tourneo Custom ondergaat facelift

Ford onderwerpt de Tourneo Custom aan een flinke facelift, zowel van binnen als van buiten. De personenbus wordt nog luxueuzer.

Tot negen personen kunnen in de Tourneo Custom plaatsnemen. De passagiers krijgen alle aandacht van Ford. Belangrijke wijzigingen worden in het interieur doorgevoerd, om zowel zakelijk als privégebruik te verbeteren. De gewijzigde Tourneo Custom wordt begin 2018 verkrijgbaar.

Intelligent

De gebruikte materialen zijn van een hoger niveau, terwijl Ford ook de geluidsisolatie heeft verbeterd. Verder vult Ford het model aan met een intelligente snelheidsbegrenzer en SYNC3.

Ook pakt Ford het front aan dat nu beter aansluit bij de diverse personenwagens van het merk. LED-dagrijververlichting in de nieuwe koplampen is altijd standaard. HID Xenon hoort bij de rijkere uitrustingsniveaus.

Chroom

Het dashboard is helemaal nieuw en kent horizontale ontwerpelementen die de breedte van het interieur benadrukken. Zachte oppervlakken met chromen of glanzend zwarte details bepalen de aanblik verder. Nieuw is een 8-inch kleurenscherm met de functionaliteiten van een tablet en eveneens nieuwe bedieningspanelen die de ergonomie verbeteren.

Vergaderopstelling

Om een maximale flexibiliteit te waarborgen zijn alle zes stoelen achterin afzonderlijk uitneembaar. Verder kent het interieur de mogelijkheid van een vergaderopstelling. De stoelen zijn allemaal nieuw ontworpen met verbeterde kussens en aangepaste afmetingen. De bekledingsmaterialen in de hele auto zijn onder de loep genomen.

Keuze

Ford gaat de vernieuwde Tourneo Custom leveren met acht of negen zitplaatsen en met een korte of lange wielbasis. De 2.0-liter EcoBlue dieselmotoren leveren 105, 130 of 170 pk.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0