| Door:

Fiat 500X S-Design met volop zwarte details

Tal van details in glanzend zwarte moeten de Fiat 500X S-Design een andere uitstraling geven. Deze versie is nu in Nederland verkrijgbaar.

Bij de Fiat 500X S-Design zijn de portiergrepen, voorspoiler, de rand rond de achterlichten, de skirts op de dorpels en de balk boven de nummerplaat op de achterklep in zwart uitgevoerd.

Interieur

Daar blijft het niet bij, want ook het interieur ondergaat een dito behandeling. Alles is daar bijna zwart van dashboard tot portierpanelen en bekleding. In de rugleuning van de voorstoelen is met een fraai stiksel de 500-vermelding opgenomen.

Buitenkleuren

Qua buitenkleuren biedt Fiat natuurlijk de keuze uit zwart, maar ook wit, grijs en rood zijn leverbaar. Bijzonder is dat de 500X S-Design ook kan worden besteld in het matgroene Verde Militare dat al bekend is van de kleine 500 Sport.

Motoren

Motorisch schotelt Fiat de 500X S-design voor met de 140 pk sterke 1.4-liter turbo en de 1.6 Multijet diesel goed voor 120 pk. Bovendien kan dit alles ook worden gecombineerd met de extra stoere Cross-variant voor een prijs vanaf 27.695 euro.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0