Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/77375bb3a27b192bbe9b6d283ac2c5b806e12807): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Renault-Nissan nummer 1 autoconcern


| Door:

Renault-Nissan gaat aan kop

Renault-Nissan ligt nu aan kop waar het gaat om het grootste autoconcern ter wereld. Waar General Motors en Toyota voorheen vochten om die positie, is het nu de Frans-Japanse alliantie die met de eer strijkt.

In het eerste half jaar van 2017 verkochten Renault, Nissan en alle gelieerde merken als Dacia, Datsun, Lada, Samsung en ook Mitsubishi samen bijna 5,3 miljoen voertuigen. Daarmee blijft het concern de Volkswagen Groep nipt voor en verwijst het Toyota naar de derde positie.

Verkoop Opel

General Motors zakt terug door de verkoop van Opel aan PSA en Renault-Nissan stijgt in rangorde omdat de verkopen van Mitsubishi erbij opgeteld worden. Renault, Nissan en Mitsubishi worden met straffe hand geleid door Carlos Ghosn.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0