Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_mva5h8177qhrdf2lc6ub0pa2n1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Subaru Impreza, de prijzen


| Door:

Prijzen nieuwe Subaru Impreza bekend

Subaru heeft de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe vijfdeurs Impreza. De Nederlandse koper krijgt de keuze uit drie uitrustingsvarianten.

Als basis van de nieuwe Impreza dient het nieuwe zogenaamde Global Platform van Subaru. Dat is stijver en zorgt voor meer veiligheid alsmede een flinke binnenruimte. Dat past in het streven van het merk om in 2020 het veiligste automerk te wereld te zijn.

Standaard

Daartoe draagt ook EyeSight bij, het camerasysteem dat de berijder ter zijde staat. Andere standaard elementen in de Impreza zijn Active Torque Vectoring, licht- en regensensor, verwarmde buitenspiegels en een systeem dat de ruitenwissers ontdooit.

DAB+

De instap Pure-versie blijkt al behoorlijk compleet met standaard ook DAB+ radio, een automatische airconditioning, Apple Car Play en bluetooth met stuurwielbediening. En uiteraard vierwielaandrijving.

Prijzen

Boven deze Pure van 27.595 euro komt de Comfort met LED-koplampen, achteruitrijcamera, keyless access, grootlichtassistent, omgevingsradar en een automatisch dimmende binnenspiegel. Deze auto komt op 31.995 euro. De topper heeft Premium en biedt onder meer 18 inch lichtmetaal, skirts, leer, schuifdak en een groot navigatiescherm met TomTom Maps. De prijs: 34.595 euro.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_mva5h8177qhrdf2lc6ub0pa2n1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0