Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_9r3a9csuap4rplmminfojjsh33, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Prijzen Volkswagen Tiguan Allspace bekend


| Door:

Zevenzits optie voor Volkswagen Tiguan Allspace

Vanaf 36.950 euro gaat Volkswagen in november de verlengde Tiguan Allspace leveren. Tegen een bescheiden meerprijs kan deze auto worden geleverd met twee extra zitplaatsen.

Van de extra lengte van 21 centimeter die de Tiguan Allspace heeft gaat er 9 centimeter in de wielbasis. Dat geeft de mogelijkheid om de zitplaatsen op de tweede rij 5 centimeter extra naar achter te plaatsen voor meer beenruimte. De rest van de ruimtewinst komt ten goede aan de bagage: minimaal 700 en maximaal 1.775 liter.

Bagage

Daarnaast kan de Tiguan Allspace worden besteld met een wegklapbare derde zitrij. Is deze rij in gebruik dan blijft er altijd nog 230 liter voor bagage over.

Motoren

Volkswagen start de levering met de 150 pk sterke 1.4 TSI en verschillende 2.0 TDI's van 150 tot 240 pk. De diesels zijn er met 4Motion vierwielaandrijving en natuurlijk kunnen alle motoren met DSG worden uitgerust.

Wat kost het?

De uitrustingsvarianten Trendline, Comfortline en Highline staan op het programma maast een speciale Comfortline Business afgestemd op de zakelijke rijder. De prijslijst begint met de 1.4 TSI Trendline voor 36.950 euro. De meest complete is de 1.4 TSI Highline met DSG-bak voor 43.150 euro. De diesel is er meteen als Comfortline Business 150 pk voor 44.490 euro. De meerprijs voor de extra zitrij komt op 599 euro.

Lease de Volkswagen Tiguan 5d

Volkswagen Tiguan 5d
Volkswagen Tiguan 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_9r3a9csuap4rplmminfojjsh33, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0