| Door:

Praktijkprijs zakenauto naar Opel Astra

Een jury onder leiding van het blad Automobiel Management kiest jaarlijks een auto die de titel Zakenauto van het Jaar mag dragen. Voor 2018 is dat de Opel Astra.

Twee prijzen die vol in de roos schieten bij PSA, dat niet alleen Peugeot onder zijn vleugels heeft, maar sinds kort ook Opel. De prijs laat zien dat een betaalbare middenklasser ook de kwaliteiten in huis heeft om zakelijk te scoren als businessclass. De jury is bijzonder te spreken over de reeks zuinige motoren en met name de Sports Tourer die aantrekkelijk is voor de zakelijke rijder. Ook de rijervaring wordt hoog gewaardeerd.

Ruimtelijke versie

De tweede plek is weggelegd voor de BMW 2-serie die zakelijk natuurlijk vooral scoort met de ruimtelijke versies. De Mercedes E-klasse kwam met zijn techologisch vergaande technieken op een verdiende derde plek. En dan is er altijd nog de prijs van de beste nieuwkomer en die gaat voor 2018 naar de nieuwe Peugeot 5008. De auto moet zich zakelijk nog gaan bewijzen, maar belooft veel voor de nabije toekomst volgens de jury. Veel auto voor het geld en een hoge score voor het dealernetwerk en de klantentevredenheid liggen hieraan ten grondslag.

Lease de Peugeot 5008 5d

Peugeot 5008 5d
Peugeot 5008 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0