| Door:

Volvo V60 aangekleed tot Business Sport

Een aantal sportieve details verheffen de Volvo V60 naar de Business Sport uitvoering die tegen een aantrekkelijke prijs met twee motoren te verkrijgen is.

De T4 benzineversie van 190 pk komt op 38.995 euro en de net zo sterke D4 kost 40.495 euro. Een automaat vergt respectievelijk een extra investering van 2.000 (6-traps) en 2.500 (8-traps) euro. Uiterlijk is de auto herkenbaar aan de R-Design wielen in 18 inch. Ook heeft deze versie een verlaagd sportchassis, diffuser in de achterbumper en Silk Metal raamlijsten.

Verwennerij

In het interieur gaat de sportieve verwennerij verder. Standaard zijn sportief vormgegeven stoelen, zogenaamde sportpedalen, R-Design stuur met leder bekleed, een vergelijkbare behandeling van de versnellingspook en een adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel.

Navigatie

Maar Volvo gaat met de V60 Business Sport nog verder. Standaard zijn onder meer Sensus navigatie met gratis EU-update, High Performance Audio, stoelverwarming, Park Assist achter en Dual Xenon verlichting.Wie dat nog niet genoeg vindt kan de V60 Business Sport voorzien van extra optiepakketten Intellisafe Pro Line, Luxury Line of Scandinavian Line.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0