| Door:

Forse prijsstijging Opel de Ampera-e

Elektrische auto's zijn tot nu toe alleen voor zakelijke rijders interessant. Die positie verandert niet nu Opel de prijzen van de Ampera-e fors moet verhogen.

Het aanbod elektrische auto's is en blijft beperkt. Vanwege de aantrekkelijk lage bijtelling van 4 procent hebben zakelijke rijders grote interesse als de actieradius voldoende groot is. Vandaar de overweldigende belangstelling voor de Ampera-e van Opel.

Chevrolet

Maar sinds de lancering van het model is het merk van eigenaar gewisseld en valt het niet meer onder General Motors. En laat nu juist General Motors de producent zijn van de Ampera-e. Het is een afgeleide versie van de Chevrolet Bolt.

Instapversie

De instapversie van de Ampera-e is niet langer meer de Launch Executive, maar heet nu Business+ en kost voortaan 46.699 euro. Dat blijkt maar liefst 5.700 euro meer! De Business Executive klimt op dezelfde manier naar 50.349 euro. Op de bijtelling heeft het maar een geringe invloed, dus zal de zakelijke belangstelling onverminderd groot blijven

Lease de Opel Ampera-e 5d

Opel Ampera-e 5d
Opel Ampera-e 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0