Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_c72puel98f53cj2onisokaq6i5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/4c2588d60054de16c6c12ba12ca904dedca40497): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Land Rover Discovery gaat grijs


| Door:

Land Rover Discovery en Discovery Sport op grijs kenteken

De Nederlandse importeur heeft versies op grijs kenteken laten ontwikkelen van de Land Rover Discovery en Discovery Sport.

Uiteraard behouden de Discovery Commercial en Discovery Sport Commercial al hun bestaande eigenschappen, maar verruilen de achterbank voor een praktische laadruimte. Uiterlijk zijn er nauwelijks verschillen omdat de geblindeerde zijruiten lijken op zeer donker privacy glass. De ruit in het rechter achterportier blijft doorzichtig, dit in verband met de verkeersveiligheid.

Laadruimte

De laadruimte is vanuit drie kanten te bereiken, de achterklep en de twee portieren. De cabine is door een volledig tussenschot van de laadruimte afgescheiden. Bij de Discovery Commercial komt het asymmetrische ontwerp van de achterklep in dit tussenschot terug.

Uitneembaar

Een deel van de laadvloer is verlaagd voor een zo optimaal mogelijk volume. De Discovery Commercial kan met een uitneembare vloer worden besteld. Die is volledig vlak, waardoor twee europallets kunnen worden meegenomen. In de Discovery Sport Commercial past één zo'n pallet.

Trekhaak

Wie kiest voor climate control met vier klimaatzones die krijgt automatisch een gekoelde of verwarmde laadruimte. Handig is de luchtvering waarmee de hoogte van de auto te variëren is. Verder levert Land Rover een elektrisch uitklapbare trekhaak waarmee tussen de 3.000 en 3.500 kg mag worden getrokken.

Wat kosten ze?

De prijslijst van de nieuwe Land Rover Discovery Sport Commercial start bij 32.680 euro excl. BTW/BPM, terwijl de Discovery Commercial begint bij 49.180 euro.

 

Lease de Land Rover Discovery 5d

Land Rover Discovery 5d
Land Rover Discovery 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_c72puel98f53cj2onisokaq6i5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0