| Door:

Gratis hybride bij Toyota

Wie nu kiest voor de aanschaf van een Toyota Yaris, Auris of C-HR krijgt zonder meerprijs een hybride uitvoering in plaats van dezelfde auto met de sterkste benzinemotor.

Dat betekent de prijs van een normale benzineversie betalen en een extra zuinige hybrid geleverd krijgen. Het voordeel rekent Toyota voor tot maximaal 2.700 euro afhankelijk van het gekozen model.

Rekenvoorbeeld

In dit rekenvoorbeeld kijkt Toyota naar het prijsverschil tussen de sterkste benzineversie met handbak en de hybride variant in hetzelfde uitrustingsniveau. Dat betekent dat deze 'deal' niet alleen een lager brandstofverbruik oplevert, maar ook betekent dat er niet meer handmatig geschakeld hoeft te worden.

20 jaar

Toyota heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van hybride voertuigen. De Prius was in 1997 de eerste die deze techniek aan boord had. In al die jaren heeft Toyota wereldwijd al meer dan 11 miljoen hybrides verkocht. Sterker nog, tegenwoordig betreft bijna de helft van alle verkochte Toyota's een hybride.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0