Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_7rg5q6gipsmjtp6n1nhhfln0r2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Kia EV op CES Las Vegas


| Door:

Kia toont elektrische concept

De beurs voor consumentenelektronica (CES) in Las Vegas fungeert voor de auto-industrie vaak als platform om nieuwe vindingen te tonen, zoals een elektrische concept van Kia.

Het is niet zomaar een nieuwe vingeroefening van de designafdeling, maar een visie van het merk op de mobiliteit van de toekomst. In het model koppelt Kia zijn designstrategie aan een hoog efficiënte elektrische aandrijflijn. Andere nieuwe elementen zijn een nieuwe interface tussen mens en machine en een compleet nieuw verlichtingssysteem, het zogenaamde motion graphic.

Technologieën

Naast de concept laat Kia er ook een aantal nieuwe voorzieningen voor in de auto zien. Bestaande en toekomstige technologieën maken hier hun opwachting zoals onder meer de eerste 5G-verbinding voor in de auto. Ook staan er drie cockpitontwerpen waarmee Kia laat zien hoe de nieuwste technieken in de nabije toekomst in auto's zullen worden geïntegreerd.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0