| Door:

Mini op details herzien

Vanaf het voorjaar worden de Mini 3- en 5-deurs en ook de cabrio geleverd met een aantal wijzigingen.

Zo wordt onder meer de verlichting aangepakt. De koplampen worden voorzien van LED-techniek en in de LED-achterlichten is het ontwerp van de Union Jack opgenomen. Ook schudt de ontwerpafdeling nieuwe lichtmetalen wielen uit de mouw en komt er een nieuwe carrosserieafwerking in pianolak zwart.

Interieur

In het interieur worden nieuwe materialen en Colour Lines toegevoegd om de keuze voor de klant nog uitgebreider te maken. Kort geleden maakte Mini al het Mini Yours Customised programma bekend om klanten zeer persoonlijke details te laten aanbrengen.

Motoren

Technisch zijn de motoren nog eens onder de loep genomen met als resultaat een hogere efficiency en specifiek een toegenomen koppel voor de Mini One en Mini One First. Nieuwe automaten waren al aangekondigd.

Elektronica

Standaard krijgt iedere Mini voortaan een multifunctioneel stuurwiel en een audiosysteem met een 6,5 inch kleurenscherm inclusief USB-aansluiting en Bluetooth. Een nieuwe optie betreft het draadloos opladen van de telefoon. Tot slot voegt Mini nieuwe functies toe aan het Mini Connected. De wijzigingen zijn van toepassing op de Mini 3- en 5-deurs alsmede de Mini Cabrio.

Tags