| Door:

Seat Ateca en Leon met Virtual Cockpit

De volledig digitale Virtual Cockpit is binnen de Volkswagen Groep nu ook verkrijgbaar op de Seat Leon en Ateca.

De Virtual Cockpit bestaat bij de merken binnen de Volkswagen Groep uit een digitaal scherm dat volledig de plek inneemt van het instrumentarium. Omdat het om een volledig digitaal scherm gaat kan de indeling daarvan door de gebruiker worden gewijzigd. Het hoge resolutie TFT-scherm zorgt een haarscherp beeld.

Navigatie

Bepaalde elementen staan altijd in beeld, zoals de snelheid, tijd, temperatuur en gereden afstand. Een fraaie mogelijkheid is om vrijwel het gehele scherm te vullen met de kaart van het navigatiesysteem waarbij kan worden gekozen uit een 2D/3D-weergave. Maar ook een scherm met infotainmentfuncties en niet te vergeten traditionele klokken behoren tot de mogelijkheden.

Standaard

Seat levert de Virtual Cockpit standaard op de Leon Cupra 300 en tegen een meerprijs van 400 euro op de Leon alsmede de Ateca in de Business Intense uitvoeringen of andere varianten die zijn voorzien van een zogenaamd Upgrade Professional pakket. Dit bestaat onder meer uit een navigatiesysteem met drie jaar gratis kaart updates voor Europa. De Seat Ibiza en Arona krijgen deze optie in de loop van het jaar.

Lease de Seat Ateca 5d

Seat Ateca 5d
Seat Ateca 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf
1.0tsi eco reference 85kW € 405,- € 185,- Bereken zelf
1.0tsi eco style 85kW € 426,- € 198,- Bereken zelf
1.0tsi eco style business intense 85kW € 445,- € 201,- Bereken zelf
1.6tdi ecomotive style 85kW € 559,- € 235,- Bereken zelf

Tags