Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/58db0f8815827b44d9de1e2cb2c2b8879be32c19): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Kia Rio GT-Line


| Door:

Kia Rio verschijnt als GT-Line

Aangevuld met sportieve details treedt ook de Kia Rio toe tot de modellen waarvan een GT-Line beschikbaar is.

De nieuwe Kia Rio GT-Line is nieuws dat het merk op de komende salon van Genève presenteert. De auto wordt geleverd met een driecilinder turbomotor (100 en 120 pk) gekoppeld aan een vijf- of zesbak. Sportieve elementen aan buitenkant en interieur zijn vanzelfsprekend.

Mistlampen

De specifieke elementen voor de Rio GT-Line zijn onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, ice-cube LED-mistlampen, twee uitlaateindstukken, chromen ruitomlijsting en hoogglans zwart voor de dakspoiler en dorpels.

Stiksels

In het interieur wordt zwart kunstleer gecombineerd met grijze stof en contrasterende stiksels. Het afgeplatte stuurwiel is ook netjes bekleed. Verder zorgen metaalkleurige accenten en koolstofvezel-look voor een andere uitstraling. Aluminium pedalen maken het geheel af.

Lease de Kia Rio 5d

Kia Rio 5d
Kia Rio 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0