| Door:

LED-verlichting voor Skoda Fabia

Zowel aan de voor- als achterkant geeft Skoda de gefacelifte Fabia LED-verlichting mee. De auto wordt op Genève voor het eerst getoond.

Skoda heeft zowel het front als de achterkant aangepakt en installeert LED-koplampen en -achterlichten. De koplampen zijn volledig nieuw en dat geldt ook voor de mistlampen onderin de bumper. De keuze aan lichtmetalen wielen groeit en in het interieur valt een nieuw ontworpen klokkenwinkel op.

Motoren

Het motorenprogramma bestaat uit vier driecilinders met 1 liter inhoud. De basis versie zonder turbo levert 60 pk en kan ook met 75 pk worden besteld. De turbomotoren komen aan 95 en 110 pk, waarbij de laatste optioneel kan worden gekoppeld aan een DSG-automaat met 7 trappen.

Display

Voor wat betreft elektronische veiligheidsvoorzieningen wordt de vernieuwde Fabia leverbaar met blind spot detectie. Een grootlichtassistent en Rear Traffic Alert maken de mogelijkheden compleet. Tot slot levert het merk een nieuw 6,5 inch display gekoppeld aan het Swing infotainmentsysteem. Wie gaat voor Amundsen navigatie die krijgt ook Aple CarPlay, Android Auto, MirrorLink en SmartGate.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0