| Door:

Eerste schets derde generatie Touareg

Met het vrijgeven van de eerste schets van de nieuwe Touareg maakt Volkswagen een begin aan de introductiecampagne rondom de grootste SUV.

Het merk laat het even bij een schets van de zijkant van de derde generatie Touareg, de grootste SUV in de stal. Dat het een echte Volkswagen is blijkt uit alle details. Daar voegt Volkswagen net als bij alle andere recente modellen het volledige arsenaal aan elektronische veiligheids- en comfortvoorzieningen aan toe.

Vierwielbesturing

De auto kan worden voorzien van luchtvering, vierwielbesturing en een actieve regeling die het rollen van de carrosserie tegen gaat. Voor wat betreft de aankleding moet de nieuwe Touareg beslist een premium karakter krijgen. De eerste generatie werd al in 2002 gelanceerd. De nieuweling debuteert op 23 maart op de Auto Show van het Chinese Beijing. China is de snelste groeiende markt voor SUV's.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0