| Door:

SsangYong e-SIV is elektrische SUV

Dat het Koreaanse SsangYong het serieus meent met elektrische auto's, dat bewijst de e-SIV concept die in Genève wordt onthuld.

Maar liefst vijf schetsen laten zien dat de e-SIV een realistisch ogende auto is die volgt na vier andere elektrische conceptmodellen. Het gaat om een compacte SUV die naast een elektrische aandrijving ook is voorzien van autonome functies en een optimale connectiviteit.

Wielkasten

Ook laat SsangYong met deze auto een nieuwe ontwerptaal op het publiek los. Smalle verlichtingsunits, een brede grille en een sportief profiel zijn daar samen met uitgebouwde wielkasten de kenmerken van. De auto meet 4,46 meter in lengte en daarmee is de auto iets groter dan de Korando.

Vol batterijpakket

De elektromotor levert 190 pk waarmee een topsnelheid mogelijk is van 150 km/h. Volgens het merk biedt de auto een actieradius van 450 kilometer op en vol batterijpakket. Volgens welke norm dit is gemeten, wordt niet verteld.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0