Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/8dff9aee95a1534cdbbdde2ddcc78384e4ca11e8): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Vernieuwde Toyota Avensis vanaf juni in showroom


| Door:

Toyota Avensis scoort met 1.6 D-4D diesel

Toyota zet de vernieuwde Avensis in de prijzenboeken. Omdat het merk van de dieseluitvoering 1.6 D-4D het meeste verwacht, is die geprijsd op 28.995 euro en bovendien verkrijgbaar als Lease Pro.

De facelift van de Avensis zet de middenklasser opnieuw in de kijkers. Belangrijk is de komst van de nieuwe 1.6 D-4D diesel (112 pk), die dankzij een gunstig brandstofverbruik 20% bijtelling scoort.

Lease Pro

De vernieuwde Avensis staat eind juni bij de dealer in de uitvoering Comfort (28.995 euro), Aspiration (31.850 euro) en Lease Pro (33.550 euro). Die laatste is specifiek gericht op de zakelijk rijder, die graag in een luxe uitgeruste auto kilometers maakt. Daarom voorziet Toyota met de Avensis Lease Pro in climate control, navigatiesysteem, DAB+, 17 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, LED koplampen, mistlampen met bochtverlichting, parkeerhulpcamera achter en een regensensor. Als Wagon is hij altijd 1300 euro duurder.

Toyota Safety Sense

Standaard beschikt de Toyota Avensis ook over Safety Sense, waartoe onder meer het Pre-Collision System behoort. Met PCS kunnen kop-staartbotsingen voorkomen worden of de gevolgen ervan verminderen. Verder omvat Safety Sense verkeersbordherkenning, een grootlichtassistent en rijstrookdetectie.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0