Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_7lsnjbc5ulkrb82mrr7fh7j0b7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Fiesta als crossover


| Door:

Ford Fiesta Active First Edition

Ford lanceert de nieuwe Fiesta Active in een First Edition-uitvoering die vanaf begin april bij de dealer staat.

Een First Edition is bedoeld om de eerste liefhebbers over de streep te trekken. De Fiesta Active houdt het midden tussen een vijfdeurs hatchback en een crossover. De auto heeft stoere looks, staat wat hoger op de wielen en heeft specifieke uiterlijke kenmerken zoals wielkastranden en een andere bumpers.

Bodemvrijheid

De extra bodemvrijheid en hogere instap maken de Fiesta Active praktisch zeer bruikbaar. De auto staat op 17 inch lichtmetalen wielen. Ook het interieur draagt de nodige kenmerken die eigen zijn aan deze uitvoering: Lux Yellow accenten in de bekleding en stiksels, zwarte hemel, lederen bekleding van stuur, pook en handrem, automatische airco, licht- en regensensor alsmede SYNC3 met spraakbesturing. Een B&O Play geluidsinstallatie maakt het geheel compleet.

C-segment

Er komen 350 First Editions naar Nederland in de lakkleur Lux Yellow met standaard B&O, inklapbare buitenspiegels, parkeersensoren achter, Adaptieve Cruise Control, Keyless Entry, middenarmsteun, navigatie, automatische airco en verwarmbare voorruit. Daarmee komt de auto prijstechnisch binnen in het C-segment: 23.315 euro met de 1 liter Ecoboost turbomotor. Vanaf begin april staat de Fiesta Active bij de dealer.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0