Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/a46d4f36ac9dd9ff886b498fbe0613155435b3d5): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Volop keuzes bij Mercedes C AMG


| Door:

Mercedes C 63 AMG met meer personalisatie

Wie in is voor de vernieuwde C 63 AMG van Mercedes krijgt bij bestellen van de auto veel meer keuzemogelijkheden dan voorheen.

De vernieuwde Mercedes C 63 AMG kan worden geleverd als limousine, Estate, Coupé en Cabriolet. De auto heeft zowel uiterlijk als qua interieur diverse detailwijzigingen ondergaan en biedt aan de koper nu meer individualiseringsmogelijkheden. De negentraps AMG Speedshift automaat schakelt nog sneller en is voorzien van een natte wegrijkoppeling.

Biturbo

Voorin ligt een 4 liter biturbo die kan worden gekozen met 476 of 510 pk in alle genoemde carrosserievarianten. De prestaties zijn van het niveau sportwagen. Zo haalt de C 63 S Limousine een topsnelheid van 290 km/h. Via diverse rijprogramma's kan de gebruiker de auto naar eigen wens afstemmen. In het interieur komt een volledig digitaal combi-instrument op de plek van het dashboard, terwijl de besturder het nieuwe AMG stuurwiel in handen neemt.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0