Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/150ff802c1f2e812b583e9e0d45daf632966568e): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Schets Audi Q8


| Door:

Tip van de sluier nieuwe Audi Q8

Later dit jaar lanceert Audi de nieuwe Q8. En het merk zal tot die tijd ieder moment aangrijpen om voor deze introductie aandacht te vragen. Deze keer met een schets van de achterkant.

De Audi Q8 komt als sportieve telg naast de Q8 in het programma. Met twee conceptversies heeft Audi al laten zien welke kan het op gaat. Het moge duidelijk zijn dat het merk ten opzichte van de Q7 de achterruit veel schuiner laat aflopen.

Pijplijn

Aan deze schets valt dat ook weer af te leiden. Bovendien voert Audi hetzelfde ontwerp van achterlichten door als bij de A8, A7 en nieuwe A6. De technische mogelijkheden laten zich raden. Audi heeft vorige week laten weten vooral sportieve SUV's te willen gaan toevoegen, zodat er ongetwijfeld een SQ8 in de pijplijn zit, terwijl een plug-in hybride vriendelijker is voor het milieu.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0