Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/dd06d8842cc278f735ccfe3c63c7abf276c5b0c5): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Jeep Renegade facelift


| Door:

Facelift Jeep Renegade brengt nieuwe motoren

Nieuwe MultiAir benzinemotoren zijn het belangrijkste nieuwsfeit van de licht gefacelifte Jeep Renegade.

De wijzigingen aan de buitenkant van de gefacelifte Jeep Renegade blijven beperkt tot de grille, koplampen en de achterlichten. Het leveringsprogramma omvat voortaan ook 19 inch wielen en het infotainment is weer helemaal up to date. De auto waarschuwt bij het ongewild wisselen van rijstrook en leest de verkeersborden.

MultiAir

Maar belangrijke nieuws vormen de nieuwe motoren. Er is een nieuwe MultiAir-familie ontwikkeld die een 1 liter driecilinder en 1,3 liter viercilinder omvat. De eerste levert met turbo een vermogen van 120 pk en een koppel van 190 Nm, terwijl de grootste van het duo aan 150 of 180 pk komt en een maximaal koppel van 270 Nm. Dat zijn goede cijfers.

Dubbele koppeling

De 1 liter heeft een zesbak, terwijl de 150 pk 1.3 al een zestraps automaat met dubbele koppeling bezit. De 180 pk versie is voorbehouden aan de variant met vierwielaandrijving en wordt gekoppeld aan een zesbak of negentraps automaat. De vernieuwde Jeep Renegade verschijnt in september bij de dealer.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0