Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/b5e19c50cec214ce77919c2a1ba832dafba57ab1): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
5 sterren Volvo XC40 en Ford Focus


| Door:

Ford Focus en Volvo XC40 maximaal veilig

De nieuwe Ford Focus en Volvo XC40 zijn recent door EuroNCAP op veiligheid getest en scoren beide met de maximale 5 sterren.

Het is niet vreemd dat nieuwe modellen van gerenommeerde merken goed scoren bij de nieuwste botsproeven van EuroNCAP waarvan de normen steeds strenger worden. De absolute topper is de Volvo XC40 die met 97 procent in de top vijf van meest veilige auto's terecht is gekomen.

Autonoom

Zowel de Focus als de Volvo imponeren door de resultaten bij de bescherming van overige verkeersdeelnemers, beter bekend als voetgangerveiligheid. De organisatie is zeer te spreken over het systeem van Volvo dat de XC40 automatisch in noodgevallen naar de andere weghelft kan sturen. Zowel de Ford Focus als de Volvo XC40 hebben technologieën aan boord die kunnen worden gebruikt voor autonoom rijden.

Lease de Volvo XC40 5d

Volvo XC40 5d
Volvo XC40 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0