| Door:

Nieuwe Volkswagen Caddy nu te bestellen

Volkswagen is klaar voor de nieuwe Caddy, Caddy Maxi en Caddy Combi. Vandaag maakt de importeur de eerste prijzen bekend en die beginnen bij 12.550 euro exclusief belastingen.

Noviteiten

Volkswagen heeft de Caddy nieuwe looks gegeven en tegelijkertijd de uitrustingsmogelijkheden en veiligheidsystemen uitgebreid. Met systemen zoals de Front Assist noodrem, voorruitverwarming, Park Assist met camera, vermoeidheidsdetectie, Multi Collision Braking, grootlichtassistent en adaptieve cruise komt Volkswagen die belofte goed na. Ook handig: de nieuwe navigatiesystemen hebben gratis updates.

Onderhuids zien we met name nieuwe motoren, variërend van een 1.0 TSI driecilinder en 1.4 TGI EcoFuel op aardgas tot aan de 2.0 TDI motoren met 75 tot 150 pk.  Ze zijn allen zuiniger dan hun (vergelijkbare) voorgangers, onder meer door stop/start-techniek.

Uitrusting

Standaard is elke Caddy uitgerust met vier airbags, een schuifdeur rechts (m.u.v Caddy Economy), achterdeuren met ruit, een 12V-aansluiting in het interieur, een scheidingswand, een rubberen vloer in de cabine, zes bindogen in de laadruimte (acht voor de Caddy Maxi) en dagrijverlichting. Het gamma start met de Caddy Economy a 12.550 euro exclusief  BTW en BPM, gevolgd door de Caddy en luxere Easyline, Trendline, Comfortline en Highline. Van de zomer staat hij in de showrooms.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0