Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/2df9650d2a85f9e6b8869696dedbe0d8750a37d7): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Skoda Fabia ColourConcept in 125 kleurencombinaties


| Door:

Skoda levert kleurige leaseauto: Fabia ColourConcept

Een leuke leaseauto heeft niet alleen gunstige bijtelling, maar ziet er ook goed uit. Skoda levert de Fabia in allerlei kleurencombinaties met de Fabia Colour Concept. 

Het idee achter de Fabia Colour Concept is simpel. Kies één van de 15 beschikbare carrosseriekleuren en leg accenten in zwart, wit, zilver of rood.

A-stijlen, wielen, dak en buitenspiegels zijn dan in een contrasterende kleur uitgevoerd. Kleur bekennen neemt dan grote proporties aan want de Fabia is zo in 125 verschillende combinaties leverbaar. De meerprijs voor deze kleurige accenten varieert afhankelijk van de uitvoering van 380 tot 900 euro en is alleen beschikbaar op de Fabia Hatchback. 

Zelf samenstellen

De Skoda Fabia is momenteel verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren varierend in vermogen van 75 tot 110 pk. Alle motorisaties komen in aanmerking voor 20% bijtelling. Later dit jaar is de Fabia Greenline met slechts 82g/km CO2 een feit en die scoort met 14% bijtelling. Klik hier om de nieuwe Fabia zelf samen te stellen in de configurator.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0