Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/e61108432145fb199b27cd26223983d8b0b85055): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Jaguar XE nu met InControl Touch Pro en AWD


| Door:

Jaguar duikt met XE in modeljaar 2017

Jaguar maakt het aanbod van de XE nog veelzijdiger met de komst van de XE 2.0D met AWD vierwielaandrijving. Voor elk nieuwe XE zijn er daarnaast slimme modeljaarwijzigingen.

Jaguar maakt vierwielaandrijving voor de XE beschikbaar in combinatie met de 2.0D dieselmotor, die 180 pk levert en is gekoppeld aan een achttrapsautomaat. De prijs voor deze versie komt op 51.150 euro, maar de dieselversies met achterwielaandrijving trappen al af vanaf 39.995 euro.

Veiligheid

Voor modeljaar 2017 – de Britten kijken graag vooruit – maken diverse nieuwe veiligheidssystemen en een verder ontwikkeld infotainmentsysteem zijn debuut. Zo komt de XE met vermoeidheidsdetectie voor de bestuurder, doet Lane Keeping Assist intrede en kan de cruise control zich automatisch aanpassen aan de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Zo rijd je nooit meer onbewust te hard.

Infotainment

Heel praktisch is het nieuwe InControl Touch Pro infotainmentsysteem met 10.2 inch touchscreen. Het systeem biedt veel snellere navigatie en heeft een WiFi-hotspot voor acht apparaten. Ook laat het zich verbinden met iOS en Android toestellen voor extra functionaliteiten zoals apps. De Apple Watch wordt ook ondersteund.

Bijzonder is de mogelijkheid om InControl Touch Pro een e-mail of sms te laten versturen als de aankomsttijd veranderd is. Zo is je afspraak automatisch op de hoogte van de 'Estimated Time of Arrival'. Zo'n 200 meter voor het bereiken van de eindbestemming schakelt de navigatieweergave over op de Approach Mode.

Jaguar Care

Jaguar levert de XE met Jaguar Care. Dat omvat drie jaar garantie zonder kilometerbeperking, drie jaar gratis regulier onderhoud en drie jaar uitgebreide Jaguar Roadside Assistance – zonder bijkomende kosten.

Prijzen

De Jaguar XE 2.0 D 180 pk met AWD is als Pure leverbaar vanaf € 51.150,-. De uitvoering Prestige is er vanaf € 53.450,-, de R Sport vanaf € 55.050,- en de Portfolio vanaf € 56.750,-.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0