| Door:

Prijs- en fiscaal voordeel bij Dacia Logan en Sandero Bi-Fuel

Dacia maakt LPG-rijden in alle opzichten aantrekkelijk. De Sandero, Sandero Stepway en Logan MCV Bi-Fuel zijn voordeliger in aanschaf en profiteren van 21% bijtelling.

Natuurlijk worden Dacia-modellen veelal door particulieren aangeschaft, maar de komst van de Bi-Fuel modellen van de Sandero en Logan maken de Dacia's wel heel voordelig in de kilometerkosten. Dankzij een aangepaste TCe90 benzinemotor kan deze zonder problemen op LPG rijden en daalt de CO2-uitstoot. Daardoor profiteren de Bi-Fuel modellen van 21% bijtelling in 2016, terwijl de benzineversies 25% noteren.


Lagere prijzen

Het is de lagere CO2-uitstoot die de meerprijs van de affabriek LPG-installatie compenseert. Met prijzen vanaf 10.990 euro is de Sandero Bi-Fuel zelfs 200 euro voordeliger dan de benzineversie. De Logan MCV Bi-Fuel start bij 11.790 euro.

Dacia monteert de lpg-installatie af-fabriek op de plaats van het reservewiel, zodat er geen verlies is aan laadruimte. De lpg-installatie is leverbaar in de uitvoeringen Ambiance en Lauréate van de Sandero, de Sandero Stepway en alle uitvoeringen van de Logan MCV.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0