Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_l6j6muma6v8715kcut49cl4bl0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Meer voordeel voor zakelijk rijder bij Skoda


| Door:

Extra voordeel voor de zakelijke rijder bij Skoda

Skoda introduceert Joy-actiemodellen van de Fabia, Yeti, Octavia en Rapid. Ook de zakelijke rijders profiteren van deze extra luxe modellen.

Octavia

De Octavia Joy is gebaseerd op de Octavia Ambition Businessline en dat betekent dat veel courante luxe standaard is: 17 inch lichtmetalen velgen, vermoeidheidsassisent, multifunctioneel stuurwiel, privacy glass, middenarmsteun voor, 8 speakers, parkeersensoren voor én achter, LED-achterlichten en automatisch geregelde airco.  

Met navigatie erbij uit het Joy Plus pakket ligt de prijs 699 euro hoger. De Octavia Joy is er als hatchback vanaf 23.640 euro (1.2 TSI) en 27.950 euro als het de 1.6 TDI mag zijn. De Combi is 900 euro duurder. Met dank aan deze prijzen is de Octavia Joy te rijden vanaf 205 euro netto bijtelling per maand. Voor private lease via het Skoda Abonnement rekent Skoda 359 euro per maand.

Fabia

Ook de Fabia en Fabia Combi zijn verkrijgbaar in de Joy-uitvoering. In dat geval bestaat de uitrusting uit lichtmetalen velgen, extra donker getinte ramen achter, stoffen/alcantara bekleding, een klein lederpakket, Bluetooth met multifunctioneel stuurwiel, in hoogte verstelbare voorstoelen, lichtsensor en vermoeidheidsassistent. Prijzen beginnen bij 15.790 euro, de meerprijs voor de Combi bedraagt 900 euro. Het Joy Plus pakket maakt de auto voor 299 euro compleet met automatisch geregelde airco, stoelverwarming voor en parkeersensoren achter.

Liever een Yeti of Rapid Spaceback Joy? Zij staan in de showroom vanaf respectievelijk 25.590 euro en 18.490 euro.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0