| Door:

Zakelijk aan de top met DS 5 THP 210 Business Executive

Citroën voegt de aangekondigde topversie van de DS5 toe aan het gamma. Het is de DS 5 1.6 THP 210 in de smaken Chic of Business Executive.

Bij het vernieuwen van de DS5 - waarbij de auto voortaan als DS in plaats van Citroën door het leven gaat - beloofde het merk nog een topversie te introduceren. Het flamboyante model krijgt de beschikking over de 210 pk sterke 1.6 THP, standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak.

Twee uitvoeringen

DS levert de DS 5 met deze krachtbron en transmissie in de Chic (39.150 euro) of Business Executive uitvoering (38.610 euro) met 18 inch wielen, waarbij die laatste uitvoering ook beschikt over parkeersensoren aan de voorzijde, een touchscreen navigatiesysteem, head-up display, extra interieurverlichting, digitale radio en keyless entry.

Varianten van de DS5 met 21% bijtelling zijn er alleen als diesel met de BlueHDi 120 motorisatie, al dan niet uitgerust met zestrapsautomaat. De Business-prijslijst vermeldt ook nog de DS5 Hybrid 4x4 dieselhybride, die met 21% bijtelling in de boeken staat voor 42.490 euro.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0