| Door:

Private Lease kampioen Volkswagen Up nu bestelbaar

De populairste Private Leaseauto (en stadsauto) van Nederland is nu vernieuwd en bestelbaar. De Up staat in augustus met frisse neus en nog meer kleur in de showroom. Dit is er nieuw.

In het kort geeft Volkswagen de Up een fris gezicht en meer kleur, inclusief nieuwe velgen en extra individualiseringsmogelijkheden. Zoals we in de rijtest al schreven, nam ook de technologie aan boord toe, met onder meer automatische airco, een regen- en lichtsensor, multifunctioneel stuur en verbeterde infotainment met smartphonekoppeling. Op technisch vlak brengt de 1.0 TSI nieuws.

Hoewel 90% van alle Up's in Nederland met 60 pk op pad gaan - net als de meeste Private Lease exemplaren - is naast deze 1.0 liter motor ook een 1.0 TSI met 90 pk beschikbaar. Deze nieuwe kracht vult het gamma naar boven aan met een extra portie vermogen, ideaal voor wie relatief veel snelwegkilometers maakt. Naast deze benzinemotoren doet ook de Eco Up op aardgas weer intrede, evenals de E-Up met volledig elektrische aandrijving en een actieradius van 160 kilometer.

Uitvoeringen

De Up staat eind augustus in de showroom als take up, move up, high up en beats-up. Die laatste is te herkennen aan zijn indrukwekkende audiosysteem met subwoofer. Later dit jaar volgt ook nog de cross-up, een Up in een avontuurlijk jasje. Prijzen beginnen bij 10.590 euro (driedeurs) en 10.990 euro (vijfdeurs). De variant met 1.0 TSI kost krap 15 mille. Met private lease kan Volkswagen de Up aanbieden voor 209 euro per maand. Stel op LeaseAutoVandaag jouw favoriete up samen en vergelijk zelf met verschillende offertes op maat.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0