| Door:

Nachtelijke Mercedes A-Klasse met voordeel

Mercedes-Benz presenteert een speciale Night Edition voor de A-Klasse. Eén van de uitvoeringen is extra interessant voor de zakelijke rijder, vanwege een gunstiger bijtellingstarief.

Het is om precies te zijn de A 180d AMG Night Edition Plus, die met zijn CO2-uitstoot van 102 g/km binnen de 21% bijtellingscategorie valt. Die uitvoering heeft een handgeschakelde transmissie met zes versnellingen. Voor 34.995 euro staat ie in de showroom.

Vol opties

De Night Editions hebben standaard een Night- en Business-pakket en zijn voorzien van AMG Line. In het interieur van de Night Edition vindt je standaard een multifunctioneel lederen stuurwiel en zit je standaard op sportstoelen met lederlook. Qua infotainment krijg je een uitgebreid audiosysteem, Remote Online, Bluetooth-interface en Garmin Map Pilot-navigatie. Als je 1.000 euro bij de Night Edition-prijs legt heb je het Night Edition Plus-pakket, dat er nog enkele opties aan toevoegt.

Voor de carrosseriekleur is er de keus tussen wit en zwart. De velgen zijn net als de sierlijsten en buitenspiegels altijd zwart, waarbij die laatste twee zaken in hoogglans zijn.

Meer versies

Er zijn ook Night Editions leverbaar voor de B-Klasse, CLA Coupé, CLA Shooting Brake en GLA. Net als de overige A-Klasse-modellen vallen die echter allemaal in het 25% bijtellingstarief.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0