| Door:

Skoda gaat superdeluxe met Superb L&K Business

Op zoek naar een directielimousine voor een scherpe prijs? Skoda komt met de Superb L&K Business, de meest luxueuze uitvoering met riante ruimte en veel vermogen. Voor prijzen net onder de 50 mille waan je je in een limousine.

190 pk of 280 pk

De Superb Laurin&Klement Business - want zo heet hij voluit - is de overtreffende trap in het gamma van Skoda. Dat zien we allereerst terug in de beschikbare motoriseringen, met naar keuze de 2.0 TSI 280 pk 4x4 voorzien van de DSG-automaat of de 2.0 TDI 190 pk met DSG. Die laatste is naar wens ook met vierwielaandrijving te combineren.

Veel comfort 

Als topmodel in het leveringsprogramma komt de Skoda Superb als hatchback én Combi voor de dag met veel ruimte, een voetenbankje voor de achterpassagiers, elektrische stoelverstelling voorin, stoelventilatie voor bestuurder en bijrijder en privacy glass. Voor extra comfort onderweg rijdt de Superb L&K Business ook met adaptieve demping en adaptieve cruise control.

Extra luxe

De L&K-uitvoering onderscheidt zich verder met de nodige logo’s, het LED-interieurpakket, lederen bekleding, privacy glass en 18 inch wielen. Een glazen schuif-kanteldak staat op de optielijst, evenals extra zonwering en een passagiersstoel met chauffeursfunctie.

Prijzen

Prijzen beginnen bij 49.990 euro (2.0 TDI) en 56.910 euro (2.0 TSI). Alle varianten vallen in de 25% bijtellingscategorie, maar in 2017 bedraagt het bijtellingspercentage 22%.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0