Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/3299f14af844427986e3ddc8fe6819a66b734ae9): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Nieuwe Seat Mii leaseauto vernieuwd in 2017


| Door:

Ook kleine update voor Seat Mii

Na de Volkswagen Up en Skoda Citigo komt ook de Seat Mii in het nieuw voorrijden. De wijzigingen zijn beperkt maar de populaire (private) leaseauto staat wel completer in de kijkers.

Voor het modeljaar 2017 frist Seat de Mii op met LED-dagrijverlichting, een licht gewijzigd dashboard, nieuwe audiosystemen met digitale radio en andere exterieurkleuren. Het dak is naar wens in een contrastkleur uitgevoerd. De individualisering gaat verder met zwarte en witte exterieurstickers. Voor elk wat wils!

De Mii Style, Style Connect, Sport, Sport Connect en FR Connect beschikken nu onder meer over een licht- en regensensor en Coming Home-functie. De Style en Style Connect zijn voortaan uitgevoerd met een boordcomputer en 14 inch wieldoppen, de Sport en Sport Connect staan op vernieuwde 15 inch lichtmetalen velgen. Automatische klimaatregeling is per direct als optie te bestellen voor de Connect-uitvoeringen. Die uitvoering is sowieso interessant omdat Seat slecht 200 euro rekent voor een reeks opties, waaronder mistlampen, airco en een uitgebreid audiosysteem.

Mii Sport

Omdat de Mii vooral met de 60 pk sterke 1.0 liter motor wordt besteld, kan die motorvariant nu ook worden gecombineerd met de Sport-uitvoering. Daarmee staat de Mii 15 mm lager en ziet hij er sportiever uit dankzij lichtmetalen wielen. Aan de andere kant van het spectrum gaat het doek van de Mii by Cosmopolitan, de modieuze uitvoering uit het gamma.

Vanafprijzen en private lease

De Seat Mii is er vanaf 10.825 euro met de 60 pk benzinemotor in de uitvoering Reference. Voor de vijfdeursvariant rekent Seat 325 euro extra. Prijzen voor private lease beginnen bij 199 euro per maand. Stel de Seat Mii in onze configurator samen voor een leaseofferte op maat.

Lease de Seat Mii 5d

Seat Mii 5d
Seat Mii 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0