Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/5dc7391108f8b45785a1b09f38c09a0c2ab5adfc): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Lease de Volvo XC90 als Zakenauto van het Jaar 2017


| Door:

Volvo XC90 verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2017

Aan de vooravond van Parijs kan Volvo een begeerlijke titel in zijn zak steken: de Volvo XC90 is door Automobiel Management verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2017! Hij volgt daarmee de Mercedes-Benz C-Klasse op.

De Volvo XC90 is de eerste Volvo die op het nieuwe SPA-platform staat, innovatieve architectuur met moderne motoren en veel veiligheidstechnologie. Het boegbeeld van die innovaties - de nieuwe XC90 - is nu door Automobiel Management verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2017.

Winnaar

Het succes van de XC90 in Nederland heeft Volvo onder meer te danken aan de T8 Twin Engine plug-in hybride met in 2015 slechts 7% bijtelling. Maar de jury - directieleden van verschillende leasemaatschappijen, vertegenwoordigers van grote fleetowners, lease-experts en journalisten - constateert ook dat andere uitvoeringen van de XC90 eveneens in trek zijn, en blijven. De auto staat dermate positief in de belangstelling dat deze ook bijdraagt aan de hoogwaardige positionering van de nieuwe S90 en V90.

Tesla en Volkswagen

Op de tweede plaats in de verkiezing ‘Zakenauto van het Jaar’ eindigde de Tesla Model S, gevolgd door de marktleider in het zakelijke D-segment, de Volkswagen Passat.

Offerte

Klik hier om de nieuwe Volvo XC90 zelf naar eigen wensen samen te stellen en vraag een leaseofferte aan.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0