Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/20bdc1960f88a9fb21c3ca7cf1669eaca69f0aea): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Autoweek integreert leasemodule LeaseAutoVandaag voor leaserijder


| Door:

Leasemodule LeaseAutoVandaag ook bij AutoWeek

Goed nieuws voor bezoekers van AutoWeek. Vanaf nu is de leasemodule van LeaseAutoVandaag ook aan die website toegevoegd. Bezoekers van AutoWeek zien zo ook de leaseprijzen en bijtelling van nieuwe auto's en kunnen deze verder configureren voor een leaseofferte bij LeaseAutoVandaag.

Integratie bij AutoWeek

Nederland telt steeds meer leaseauto’s. Zakelijke en private leaseconstructies voorzien steeds vaker in de mobiliteitsbehoefte van automobilisten. LeaseAutoVandaag heeft daarom enige tijd geleden een onafhankelijke vergelijker gelanceerd voor zowel zakelijke als private leaseauto’s, -prijzen en -contracten. Deze vergelijker is nu ook gekoppeld aan de website van AutoWeek. Vanaf nu gebruikt AutoWeek onze leasemodule zodat bezoekers van die site door LeaseAutoVandaag geïnformeerd worden over de relevante leaseprijzen en netto bijtellingsbedragen.  

Direct offerte

De leaserijder die zich aan het oriënteren is, kan daar meer over zijn potentiële leaseauto te weten komen, namelijk bij de rijtests, multitests, reviews van gebruikers en Carbase. De module wordt binnenkort bovendien aan nog meer rubrieken toegevoegd. AutoWeek presenteert zoals altijd de relevante informatie over de betreffende auto, terwijl LeaseAutoVandaag dit aanvult met de actuele leaseprijzen en netto bijtelling van de auto. Via een directe link met het leaseofferte syteem van LeaseAutoVandaag is vervolgens voor de geselecteerde auto een leaseofferte aan te vragen bij diverse Nederlandse leasemaatschappijen, die overzichtelijk in één overzicht aan de aanvrager worden gepresenteerd. 

Zo werkt LeaseAutoVandaag 

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0