| Door:

Private Lease een Toyota vanaf 169 euro per maand

Toyota voert dit najaar actie met private lease aanbiedingen in samenwerking met Justlease en MediaMarkt. De Aygo, Yaris en Auris zijn nu extra scherp met privé lease te rijden. Toyota doet zaken voor een Aygo vanaf 169 euro per maand.

Vanaf woensdag 26 oktober tot en met zondag 30 oktober houdt Media Markt een ‘Gekkenhuis’-actie met Toyota en Justlease. In de vestigingen van Media Markt is de Aygo, Yaris, Auris en Auris Touring Sports met private lease beschikbaar. Het betreft een tijdelijk en zeer scherp aanbod met de volgende vanafprijzen:

Modellen en prijzen

Aygo 5-deurs: vanaf 169 euro per maand (airco en radio +20 euro)

Yaris: vanaf 199 euro per maand

Yaris hybride: 224 euro per maand

Auris: vanaf 299 euro per maand

Auris hybride: vanaf 324 euro per maand

Auris Touring Sports: vanaf 339 euro per maand

Auris Touring Sports hybride: vanaf 354 euro per maand

Looptijd en opties

Het genoemde private lease maandbedrag van het betreffende model is geldig in combinatie met een private lease contract van 36 maanden en 1000 kilometer rijden per maand maar tegen meerprijs sluit je een contract met een kortere looptijd (24 maanden) of met meer kilometers af. Het verwachte aantal gereden kilometers kun je elk kwartaal aanpassen. Dealeropties zoals parkeersensoren en cruise control zijn tegen meerprijs te bestellen.

Eigen risico

Zoals bij de meeste private lease contracten geldt ook voor deze Toyota-actie dat onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp in Nederland is inbegrepen in het maandtarief. Opvallend: de private lease actie is al beschikbaar voor automobilisten vanaf 18 jaar en het maandtarief is ongeacht het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Het eigen risico bedraagt 300 euro maar is tegen meerprijs te verlagen naar 150 euro per schadegeval.

Bestellen en levering

In de vestiging van Media Markt is een medewerker van Justlease aanwezig voor advies en begeleiding maar de auto’s zijn ook online te bestellen. Elke Toyota met private lease wordt afgeleverd en onderhouden bij de officiële Toyota dealer. De genoemde Toyota private lease modellen zijn ook bij LeaseAutoVandaag samen te stellen.

Vraag hier een offerte aan

Lease de Toyota Auris 5d

Toyota Auris 5d
Toyota Auris 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf
1.2t active 85kW prijs op aanvraag € 177,- Bereken zelf
1.2t energy 85kW prijs op aanvraag € 173,- Bereken zelf
1.2t energy plus 85kW prijs op aanvraag € 177,- Bereken zelf
1.8 hybrid active 100kW cvt aut prijs op aanvraag € 187,- Bereken zelf

Tags