Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_qg5fpj71kui9mjdc85ebre7621, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Extra voordeel op Skoda Octavia met Én-Én-Én-voordeelactie


| Door:

Extra (bijtelling)voordeel op Skoda Octavia Business

Skoda introduceert voor de Octavia de actie Én-Én-Én-voordeel. Daarmee zijn meerdere opties voor een voordeligere prijs te bestellen en is de lease van een Octavia Business extra interessant.

Voordeelopties

De Business-pakketten van de Skoda Octavia zijn nu met extra voordeel te bestellen, want Skoda biedt flinke kortingen op meerdere opties. Alles bij elkaar kan dat voordeel oplopen tot 2.790 euro. Een overzichtje van de aanbiedingsprijzen:

  • Panoramadak, nu voor 599 euro (510 euro voordeel)
  • DSG-automaat, nu voor 990 euro (1.010 euro voordeel)
  • Ambition Business Plus Pakket, nu voor 590 euro (1.040 euro voordeel)
  • Style Business Plus Pakket, nu voor 590 euro (1.270 euro voordeel)

Met de korting op het panoramadak en de automaat, plus de korting op een van de twee Business-pakketten bespaar je in totaal dus een flink bedrag op de netto bijtelling van een Skoda Octavia met TSI of TDI-motor. Voorzien van de 1.0 TSI, 1.6 TDI of 2.0 TSI profiteer je dit jaar nog van 21% bijtelling.

Business Plus pakket

Het Ambition Business Plus Pakket bestaat uit de opties stof/lederen bekleding, een uitgebreide boordcomputer met kleurenscherm, een multifunctioneel sportstuur, stoelverwarming, chromen raamlijsten en privacy glass. Wie kiest voor het Style Business Plus Pakket krijgt de opties alcantara of lederen bekleding, sportstuur, privacy glass en lichtmetalen 18 inch velgen van het model Alaris. Dit alles bij beide pakketten op aanvulling van de standaarduitrusting van de Octavia.

De Skoda Octavia is dit jaar nog te rijden vanaf 176 euro bijtelling per maand, 183 euro per maand voor de Combi. De Én-Én-Én-voordeelactie geldt voor zowel de Combi als de hatchback. Prijzen beginnen bij 23.475 euro.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_qg5fpj71kui9mjdc85ebre7621, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0