| Door:

Rolls-Royce toont eerste SUV

Het is bekend dat Rolls-Royce werkt aan een SUV, maar beelden van de auto waren er nog niet. Tot nu, nu Rolls ze zelf naar buiten brengt. Wat kunnen we van Rolls’ eerste SUV verwachten?

Rolls-Royce werkt onder de naam Project Cullinan aan een nieuwe aluminium basis voor nieuwe modellen, maar het belangrijkste nieuws is dat daar ook een SUV bij hoort. Nu heeft Rolls-Royce de eerst beelden van die auto vrijgegeven, zij het in gecamoufleerde vorm.

Het design

Door de camouflage heen is al wel te zien dat de auto een kruising lijkt te worden tussen de vierkante vormen van de Phantom en de meer afgeronde vormen van de Ghost. Van de achterkant is nog geen beeld, maar we schijnen een ‘wagon body style’ te kunnen verwachten. Mogelijk blijven de naar achteren openende achterportieren behouden, want er zitten flinke handgrepen op de flanken. Aan de andere kant, achteraan de achterportieren lijkt ook nog wat te zitten.

Over de onderhuidse techniek is nog niets bekendgemaakt, afgezien van dat de auto uiteraard vierwielaandrijving krijgt.

Lease de Rolls Royce Wraith 2d

Rolls Royce Wraith 2d
Rolls Royce Wraith 2d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0