Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_mlsp6tdve1bpia4fd1sm3kppi7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Opel Karl Rocks maakt debuut met private leaseactie


| Door:

Opel Karl Rocks maakt debuut met private leaseactie

De Rocks-uitvoering van de populaire Opel Karl maakt deze maand zijn Nederlandse debuut. Niet zomaar een, want de auto is meteen onderdeel van een grote private leaseactie in samenwerking met Albert Heijn XL. Ook andere Opel-modellen doen mee.

Van vandaag 12 tot en met 18 december houden LeasePlan, Opel en Albert Heijn een speciale private leaseactie, een vervolg op de succesvolle actie eerder dit jaar. Van 9 tot en met 11 december werd de Karl Rocks – en de nieuwe leaseactie – gepresenteerd op het Allerhande Kerstfestival. De Karl staat pas in maart bij de dealers in Rocks-uitvoering, maar met deze private leaseactie is de auto wel alvast te bestellen.

Modellen

In totaal zullen er vijf Opel-modellen te leasen zijn. Dat zijn de Mokka X, de Adam, de Adam Rocks, de Karl en dus de gloednieuwe Karl Rocks. Aan standaarduitrusting hebben de auto’s onder andere airco en radio. De rest van de uitrusting is afhankelijk van de specifieke auto’s.

Tarieven en voorwaarden

De Karl Rocks is bij de private leaseactie te rijden vanaf 219 euro per maand. De ‘gewone’ Karl 1.0 Edition is de goedkoopste van de vijf, met een leaseprijs vanaf 179 euro. In beide gevallen heb je een vijfdeursuitvoering. De Opel Adam is er als 1.0 Turbo en als Rocks 1.0 Turbo en die zijn er vanaf respectievelijk 239 euro en 259 euro. De Opel Mokka X doet alleen mee in de Edition-uitvoering en is dan te leasen vanaf 399 euro per maand.

De leaseprijzen zijn ook bij deze actie inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering en pechhulp. Alleen brandstof en eventuele verkeersboetes komen hier nog bij. Het contract dat met de actie wordt afgesloten, is voorzien van het Keurmerk Private Lease. Meer informatie over de actie vindt u hier. Weten of de leaseprijzen uit de leaseactie echt voordeliger zijn dan normaal of heeft u liever een ander Opel-model? Vergelijk alle modellen en uitvoeringen handig en eenvoudig in onze leasevergelijker.

Voordelen private lease

LeasePlan heeft afgelopen maand onder haar eigen private leaseklanten onderzocht wat de belangrijkste reden is om over te stappen naar private lease. Zekerheid blijkt daarbij het belangrijkste argument, want geen onverwachtste kosten of zorgen over de auto worden door een meerderheid genoemd. Daarna volgt als belangrijk argument dat private lease lage instapkosten met zich meebrengt.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_mlsp6tdve1bpia4fd1sm3kppi7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0