| Door:

Arval biedt eindejaarskorting met private leaseactie

Leasemaatschappij Arval biedt enkele auto’s nu aan in de private lease met tijdelijke eindejaarskorting.

Arval biedt verschillende auto’s tijdelijk aan met een eindejaarskorting, die een voordeel kan opleveren tot 40 euro per maand. De voordeligste auto uit de actie is de Renault Twingo, die al te rijden is vanaf 159 euro per maand. In dit geval gaat het dan wel om een jong gebruikte auto.

Andere modellen

Er zijn ook volledig nieuwe auto’s die met de actie meedoen. Daarvan is de Kia Picanto met een maandelijkse vanafprijs van 188 euro de voordeligste. Andere modellen met korting in het compacte segment zijn de populaire Opel Karl en Volkswagen Up.

Grotere auto’s

Ook grotere modellen doen mee, bijvoorbeeld de Renault Clio die met de private leaseactie te rijden is vanaf 249 euro per maand. De andere twee auto’s die met de kortingsactie meedoen zijn de Opel Corsa en Opel Astra Sports Tourer. In het geval van de Clio gaat het ook om een jong gebruikte auto, de andere twee zijn volledig nieuw.

Voorwaarden

De Arval private leaseactie loopt tot 23 december en is alleen geldig voor de geselecteerde modellen. Ook moet het afgesloten contract een looptijd hebben van 36 of 48 maanden. De actie misgelopen, liever een gloednieuwe auto of op zoek naar een ander model? Stel de private leaseauto van je voorkeur eenvoudig samen in de leasevergelijker en vraag een offerte aan om de tarieven te vergelijken.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0