| Door:

Nieuwjaarsvoordeel met Private Lease Deals van Toyota

Toyota begint het nieuwe jaar met voordeel, in de vorm van een private leaseactie. Verschillende populaire Toyota-modellen zijn met een voordeliger tarief te leasen.

De actie

Toyota begint het jaar voordelig met een private leaseactie. In samenwerking met Justlease.nl en Media Markt biedt Toyota verschillende populaire modellen tijdelijk aan met een extra voordelig leasetarief. Die tarieven beginnen al bij 169 euro per maand.

Deelnemende modellen

De Toyota-modellen die met de private leaseactie met voordeel te leasen zijn, zijn de Aygo, Yaris, Auris en Auris Touring Sports. Die eerste is het voordeligst met een leasetarief vanaf 169 euro per maand. De Yaris is er vanaf 199 euro per maand. Voor de Auris beginnen de leaseprijzen bij 299 euro voor de hatchback en 339 euro per maand voor de Touring Sports. Deze prijzen zijn gebaseerd op een contract van 36 maanden en 12.000 kilometer per jaar.

Voorwaarden

De private leaseactie van Toyota, Media Markt en Justlease.nl loopt van 2 tot en met 8 januari. De looptijd van het leasecontract is drie jaar. Net als bij een gewoon private leasecontract komen alleen tankkosten en eventuele verkeersboetes nog bij het vaste maandbedrag. De levering van de auto loopt via de officiële Toyota-dealers, net als het onderhoud en eventuele reparaties aan de auto. Een deelnemer aan de private leaseactie moet minimaal 18 jaar oud zijn. Het aantal schadevrije jaren maakt niet uit.

Weten wat je voordeel is met de Toyota private leaseactie? Of liever een Toyota-model dat niet deelneemt aan de actie? Vergelijk de verschillende Toyota-modellen eenvoudig in de leasevergelijker.

Lease de Toyota Auris 5d

Toyota Auris 5d
Toyota Auris 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf
1.2t active 85kW prijs op aanvraag € 177,- Bereken zelf
1.2t energy 85kW prijs op aanvraag € 173,- Bereken zelf
1.2t energy plus 85kW prijs op aanvraag € 177,- Bereken zelf
1.8 hybrid active 100kW cvt aut prijs op aanvraag € 187,- Bereken zelf

Tags