Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_5oa0qlqrs52at6res9qrtle1r1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Volkswagen herintroduceert Business en Business R


| Door:

Volkswagen herintroduceert Business en Business R

Volkswagen (her)introduceert de Business en Business R-uitvoeringen voor een groot aantal modellen. De modellen zijn per direct te bestellen, voor prijzen vanaf 19.900 euro.

Volkswagen levert in het nieuwe jaar voor een groot aantal modellen weer een Business-uitvoering. Ook de Business R met R-Line-pakket zijn weer van de partij. Afhankelijk van het model vormt het uitrustingsniveau Highline of Comfortline de basis. Aan boord van de Business-modellen zijn onder andere navigatie, adaptieve cruise control, parkeersensoren, digitale radio en Car-Net-diensten. Ook de Mijn Volkswagen-app zit er standaard bij. Voor de Business R wordt daar het R Line-exterieurpakket aan toegevoegd. Specifiek voor de Tiguan en Passat komen ook het Active Info Display en een zwarte dakhemel bij de standaarduitrusting.

De modellen

De Business-uitvoering is leverbaar voor de Golf Sportsvan, Touran, Tiguan en Passat. Alleen de laatste drie zijn er ook als Business R. De Polo is het enige model dat er alleen als Business R is.

Voor zakelijke en particuliere rijder

De Business (R)-modellen hebben voor de zakelijke rijder als voordeel dat de auto’s ten opzichte van de ‘gewone’ uitvoeringen meer uitrusting bieden voor een in verhouding lager bijtellingsbedrag. Ondanks dat de uitvoeringen gericht zijn op de zakelijke rijder, heeft ook de particulier er voordeel van. Voor de particulier betekent het bestellen van de Business (R)-model namelijk extra inruilvoordeel op de oude auto.

Prijzen

De prijzen van de Business- en Business R-modellen beginnen bij 19.990 voor de Polo Comfortline Business R. De Golf Sportsvan is er vanaf 31.550 euro, de Touran vanaf 33.490 euro, de Tiguan vanaf 33.750 euro en de Passat vanaf 36.250 euro. Leaseprijzen vermeldt Volkswagen niet, maar die zijn handig te berekenen met de leasevergelijker.

Lease de Volkswagen Tiguan 5d

Volkswagen Tiguan 5d
Volkswagen Tiguan 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_5oa0qlqrs52at6res9qrtle1r1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0